Tuesday, March 16, 2010

Bosan2 layan lagu arab best jugak~

Setelah 2minggu aku xmelawat blog ini, hari ini aku kembali jua utk menulis entri~

Entri kali ini aku rase agak pelik memandangkan da 6bulan aku duduk negara arab baru la ni aku terasa minat nak dengar lagu arab...
xsangka plak lagu diorang ni mmg best2, 
tap yg paling best dlam lagu arab ni adalah tahap kejiwangan diorang yg gila gaban~ hahaha.
* tapi kenyataan ini xmenunjukkan aku jiwang okeh?*

so nasihat aku kepada pelajar2 yang ada terasa dalam diri antum sume tu nak sambung blaja kat negara arab, banyakkanlah dengar lagu2 arab sebab bleh blaja arab ammi negara2 sham. 
* Tap yang paling pnting Al-Quran jangan tinggal!!* 


pesananentrikaliini-minggu ni ada exam bai. doakan kejayaan kami pelajar2 pergigian dan perubatan tahun satu di jordan! Semoga kejayaan menjadi milik kami~InsyaAllah~

12 comments:

  1. ceh ko lyn penyanyi arab
    hayfa wehbe.
    wakaka

    ReplyDelete
  2. stended ar berd.. haha
    baba fein? haha~

    ReplyDelete
  3. lgu arab yg tau.. lgu mawi tu je.. ya habibi~

    ReplyDelete
  4. nawal-
    hahaha~ ade ea? xpenah dgr la plak~
    cbe dengar lagu amr diab~ best~

    ReplyDelete
  5. fadhli- tq very2 much! InsyaAllah. same2lah kita~

    ReplyDelete
  6. lagu arab bkan serabut ke?
    lol,
    papepon gd lck exm bdak pndai!

    ReplyDelete
  7. najib- tu ko dgr yg serabut~ cube dengar yg sentimental nye. sure tangkap lentok bai~
    ko la pandai~
    btw, tq n gud luck too!

    ReplyDelete
  8. gudluck exam,,msuk dean list uh tahun ni :)

    ReplyDelete
  9. little lady-InyaAllah~ Sedg berusaha~

    ReplyDelete
  10. betul tue azam....tue salah satu alternatif baru tuk blaja arab....

    ReplyDelete
  11. ketty-hahaha~ tu la. sambil kita berhibur kita belajar~

    ReplyDelete